Νέα - Ανακοινώσεις

Eξυπηρέτηση του κοινού από το Γραφείο Διαβατηρίων Πατρας.

Χρήση Ψηφιακού Δελτίου Ταυτότητας μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Τροποποιείται από τα πέντε (5) στα δέκα (10) έτη η ισχύς των ελληνικών διαβατηρίων.

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Διαβατηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Σημείο 2ο – Σαλαμίνος, θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Πέμπτη 07-04-2022 λόγω νόσησης του προσωπικού με Covid-19. Από την Παρασκευή 08-04-2022 το Γραφείο Διαβατηρίων θα λειτο...

Κατά προτεραιότητα και ατελώς η έκδοση – αντικατάσταση διαβατηρίων σε πολίτες που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές Ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την έκδοση – αντικατάσταση διαβατηρίων και ταυτοτήτων σε πολίτες που επλήγησαν α...

Κατά προτεραιότητα και ατελώς η έκδοση – αντικατάσταση διαβατηρίων σε πολίτες που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική.

Από 01.04.2010 τα νέα υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας αστυνομικού προσωπικού δύνανται να χρησιμοποιούνται και ως ταξιδιωτικά έγγραφα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και στον ενιαίο χώρο Schengen.

Νέα Δυνατότητα Ιστοσελίδας

Με την χρήση της επιλογής "Αναζητούμενα Διαβατήρια", που βρίσκεται στα "Χρήσιμα Εργαλεία" της ιστοσελίδας μας, δύναται να ελέγχεται εάν κάποιος αριθμός αντιστοιχεί σε αναζητούμενο Διαβατήριο.